poëzie cadeau

Wanneer geef je poëzie cadeau

Poëzie als cadeau leent zich voor iedere gelegenheid als je de juiste dichter maar vindt. En met de ‘juiste’bedoel ik in dit geval degene die de toon en woorden heeft bij dat wat jij wil zeggen. 

Welke soorten gedichten zijn er 

Er zijn gedichten die geschreven wordt vanuit emotie. Deze gedichten passen vaak bij de scharniermomenten in het leven: het huwelijk, een overlijden, een afscheid en ga zo maar door. De gedichten die ik zelf schrijf vallen daaronder. Daarnaast zijn er meer beschrijvende gedichten over steden bijvoorbeeld. En niet te vergeten de gedichten voor kinderen en de versjes voor volwassenen.

Waarom geef je poëzie cadeau

Als je zelf de juiste woorden niet vindt kan poëzie je helpen. Het geeft de ander vaak het gevoel dat hij/zij speciaal voor je is. Het inspireert de gever en de ontvanger. En het is een waar feest om op zoek te gaan naar het juiste gedicht.

Wat geef je cadeau

Daarbij help ik je graag met mijn eigen producten. Producten die inspireren, die staan voor groei, die raken, ontroeren, vertederen en troosten. En soms ook inspireren tot het zelf schrijven van gedichten. 

Over mij

Ik heb geen grote woorden. Alleen maar kleine. Woorden die me passen als een tweede huid. Niet groter dan ik zelf zou willen zijn.

Mariola Dirkzwager | Ellen Keystraat 5 | IJsselstein

©2021 mariola dirkzwager

Chat openen