Poëziebundel ‘Rafelranden’

Poëziebundel ‘Rafelranden’

In najaar 2024 verschijnt mijn poëziebundel ‘Rafelranden’.

Tot het zover is neem ik je in mijn blog mee langs alle bijzondere mensen die ik tijdens het uitgeven in eigen beheer ontmoet. En alle uitdagingen die ik onderweg tegenkom.

Rafelranden is een bundel over de momenten in het leven waarop we wankelen en de perfectie laten gaan. Over de verwarring die ontstaat in afstand en afscheid nemen. Over de kwetsbaarheid in onvoorwaardelijke liefde die ons raakt. Momenten waarop de verbinding met anderen ontstaat.” 

Meer informatie over de publicatie volgt binnenkort. Wil je vast een exemplaar reserveren? Dat kan via het formulier dat je op de pagina vindt. Je krijgt dan bericht als de bundel klaar is en kunt op dat moment besluiten om je reservering om te zetten in een bestelling.

Als buiten wint van binnen voelt de vrijheid als een vlucht.

Geluk

Wie vertelt me over morgen als ik morgen ben vergeten.

Rafelranden

Er hangt een stilte in de kamer die maar niet wil wijken. 

Verlangen

We planten bomen zonder wortels om maar niet te hoeven aarden.

Vaandeldragers

Reserveren Rafelranden

1 + 6 =

Een stukkie schrijven

Door de haren van mijn ogen kijk ik naar mijn beeldscherm als ik voorzichtig de 1e digitale proefdruk van mijn bundel open. Ik weet dat ik het beeld niet filter als ik mijn wimpers voor mijn zichtveld vouw. En dat voorzichtig klikken er niet voor zorgt dat het...

Op zoek naar papier

De wens leek makkelijk realiseerbaar. Fysiek langs bij een drukker om het papier te voelen waarop mijn gedichten gedrukt worden. In een tijd waarin bijna alles online gebeurt werd dat toch nog een hele uitdaging. Ik vond een warm welkom bij Jubels Smart printing in de...

Over mij

Ik heb geen grote woorden. Alleen maar kleine. Woorden die me passen als een tweede huid. Niet groter dan ik zelf zou willen zijn.

Mariola Dirkzwager | Ellen Keystraat 5 | IJsselstein

©2021 mariola dirkzwager