poëzie cadeau

Geef eens poëzie cadeau

Poëzie omarmt, troost, glim- en schaterlacht, ontroert, inspireert en verbindt. Door het lezen of het zelf schrijven ervan. Geef dus gewoon eens poëzie cadeau. Aan jezelf of aan een ander.  Net even anders en altijd speciaal.

Wanneer geef je een gedicht cadeau

Poëzie als cadeau leent zich voor iedere gelegenheid als je de juiste dichter maar vindt. En met de ‘juiste’bedoel ik in dit geval degene die de toon en woorden heeft die passen bij de boodschap die jij wil vertellen. Van medeleven tot felicitaties of gewoon even een hart onder de riem.

Welke soorten poëzie zijn er

Er zijn gedichten die geschreven wordt vanuit emotie. Deze gedichten passen vaak bij de scharniermomenten in het leven: het huwelijk, een overlijden, een afscheid en ga zo maar door. De gedichten die ik zelf schrijf vallen daaronder. Daarnaast zijn er meer beschrijvende gedichten over steden bijvoorbeeld. En niet te vergeten de gedichten voor kinderen en de versjes voor volwassenen.

Waarom geef je poëzie cadeau

Als je zelf de juiste woorden niet vindt kan poëzie je helpen. Het geeft de ander vaak het gevoel dat hij/zij speciaal voor je is. Het inspireert de gever en de ontvanger. En het is een waar feest om op zoek te gaan naar het juiste gedicht.

Wat geef je cadeau

Daarbij help ik je graag met mijn eigen producten. Producten die inspireren, die staan voor groei, die raken, ontroeren, vertederen en troosten. En soms ook inspireren tot het zelf schrijven van gedichten. Weet jij wat je wil vertellen maar vind je de juiste woorden niet? Laat mijn gedichten je dan helpen. 

Over mij

Ik heb geen grote woorden. Alleen maar kleine. Woorden die me passen als een tweede huid. Niet groter dan ik zelf zou willen zijn.

Mariola Dirkzwager | Ellen Keystraat 5 | IJsselstein

©2021 mariola dirkzwager